woensdag 14 oktober 2009

Alsnog bloot foto's van oud VRT omroepster Sabine de Vos in mannenblad?

Zoals bekent heeft oud VRT omroepster Sabine de Vos toen ze jong, onbekend en naïef was al naakt geposeerd voor het mannenblad Playboy.
De naaktfoto's werden toen niet meteen gepubliceerd. Later toen ze bekend werd als omroepster op de BRT en VRT herinnerde iemand bij Pl@yboy zich die foto's nog.

Voor Playboy een mooie gelegenheid om een nummer van deze bloot fotoshoot uit te brengen.
Jong en onzeker over wat de consequenties hiervan op haar carrière zouden zijn, spande Sabine de Vos een rechtszaak aan. Hierdoor zijn deze naaktfoto's toen nooit gepubliceerd.

Maar er zou zomaar eens een herkansing kunnen komen.
Momenteel loopt er op de Playboy site een contest, waarin heel Nederland en België hun voorkeur stem mogen uitbrengen op de vrouw die zij het liefst uit de kleren willen zien gaan.
Ook Sabine de Vos doet mee aan deze contest.
Hoewel de concurrentie groot is, Lien van de Kelder, Hanne Troonbeeckx, Sabine Hagedoren, Belle Perez, K3, Roxanne Kalishoek, doet Sabine het niet slecht tussen al deze andere Vlaamse babes.
Op de site kan op Sabine de Vos gestemd worden voor een bloot fotoshoot.
De integrale tekst van Pl@yboy:
Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland en België de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Pl@yboy zou Pl@yboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Pl@yboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete bekende dame.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst bloot in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Pl@yboy wil doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten