dinsdag 11 augustus 2009

Oud VRT omroepster Alexandra Potvin heeft nieuwe vriendin

http://rapidshare.com/files/197642530/alexandra_potvin-2-8-1998_vrt-divx.avi


Alexandra Potvin is vanaf volgende week samen met Brigitta Callens en Jerko Bozikovic op Life!TV te zien in het programma 'Langer Leven'. Iedere dinsdag gaan Alexandra en haar team op zoek naar antwoorden op vragen van de kijkers die hun levenskwaliteit willen verbeteren.

We zijn erg blij met de aanwinst van Alexandra Potvin als nieuw, vast gezicht van Life!tv', zegt gedelegeerd bestuurder Stefan Ackermans. 'We halen met Alexandra een stijlvolle, frisse verschijning aan boord die wéét waar ze over spreekt en intussen haar sporen, zowel op radio als tv, meer dan verdiend heeft.'

Momenteel is Alexandra Potvin presentatrice op Q Music. Ze begon haar carrière bij de toenmalige BRT.Alexandra Potvin is weer single
Q-Music-presentatrice Alexandra Potvin en haar vriendin Vanessa Gaemers zijn uit elkaar. Het koppel was drie jaar en vier maanden samen. Waarom de twee uit elkaar zijn, willen ze privé houden. Potvin was, nog voor ze Gaemers ontmoette, een tijdje de vaste vriendin van omroepster en Rode Loper -presentatrice Yasmine.

Q-Musicpresentatrice Alexandra Potvin (41) heeft toch weer een nieuwe vriendin. Haar naam? Suzy Rombouts (42). Zangeres van een covergroep D' Flow, achtergrondzangeres bij verschillende artiesten en roadmanager van zangeres Barbara Dex. Op de première van Cirque du Soleil poseerde het verliefde stel voor het eerst op de foto. Samen onder één paraplu. Potvin was eerder drie jaar en vier maanden samen met Vanessa Gaemers en was ook ooit de vaste vriendin van presentatrice en zangeres Yasmine.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten