dinsdag 1 september 2009

Andrea Croonenberghs VRT één omroepster 11-8-2004


Andrea Croonenberghs foto's als VRT één omroepster op 11-8-2004

Eén heeft de voorbije zomer niet slecht geboerd met een gemiddeld marktaandeel van 33 procent. In het najaar wil de zender op hetzelfde pad verder. Daarvoor rekent het op de vertrouwde sterkhouders, al dan niet in een nieuw jasje, maar ook op zes kersverse programma’s. En er worden enkele verjaardagen gevierd! Andrea Croonenberghs is twintig jaar omroepster en ook Vlaanderen vakantieland en F.C. De Kampioenen blazen twintig kaarsjes uit...

Katja Retsin gaat opnieuw omroepen. Na het plots wegvallen van Yasmine en de keuze van Sandrine om zelf te stoppen, was er dringend een extra omroepster nodig. Katja zal het omroepwerk combineren met de presentatie van 'De Rode Loper'.

Voor Katja Retsin is het omroepen geen onbekend terrein. In april 2008 stopte ze met omroepen om zich te concentreren op haar presentatiewerk. Daarnaast runt ze samen met haar schoonzus een modeboetiek en schreef ze een boek over mode en styling.

In het nieuwe tv-seizoen zijn er verder geen nieuwe plannen met Katja Retsin. 'Steracteur Sterartiest', dat zij samen met Thomas Vanderveken presenteerde, wordt definitief afgevoerd. 'Peter Live!' is het enige showprogramma op vrijdagavond dat nog terugkeert bij Eén. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een nieuwe show, waar niet enkel muziek centraal staat. Maar deze plannen zijn nog maar in een beginfase.

Naast de terugkeer van Katja is er nog meer reden tot feesten in omroepstersland. Andrea Croonenberghs zal op dinsdag 2 september precies 20 jaar omroepen. Een verjaardag die Eén niet onopgemerkt voorbij laat gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten