donderdag 25 februari 2010

Filmpje Evy Gruyaert & Peter Van de Veire Rode Loper Latex pakjes P-Magazine fotoshoot

http://rapidshare.com/files/134819748/Evy_Gruyaert-1-10-2007_rode_loper_latex_pakje-divx.avi



Evy Gruyaert samen met Peter Van de Veire zoals belooft in de latex fotoshoot voor P-Magazine in de Rode Loper.







Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert





Evy Gruyaert in latex!

Vorig week kaapte West-Vlaanderen de overwinning weg in De provincieshow en dan doet een mens al eens gekke beloftes. Zo verkondigde hun kapitein Evy Gruyaert op de persconferentie van Eén dat ze voor de aflevering van vanavond een latexpakje zou aantrekken.
Uiteindelijk heeft Evy plechtig moeten beloven aan het studiopubliek en presentator Peter Van de Veire om in latex op te dagen. Als tegenprestatie zal Peter ook in latex op de cover van P-Magazine verschijnen.

Latex-Evy Gruyaert leidt West-Vlaanderen naar de overwinning

In De provincieshow pakte West-Vlaanderen gisterenavond onder leiding van kapitein Evy Gruyaert voor de tweede keer op rij goud. Rockgroep Balthazar en The Discobars leverden de West-Vlamingen 67 punten op.
West-Vlaanderen sprong van de vijfde plaats naar de eerste en stootte met een totaalscore van 423punten Oost-Vlaanderen van de troon. Vlaams-Brabant eindigde derde, gevolgd door Limburg. Antwerpen maakte ondanks de optredens van Fixkes en Hadise een bijzonder slechte beurt en bengelt nu helemaal onderaan. Voor West-Vlaanderen barstte het feest helemaal los met de act van hun kapitein. Evy maakte ook de andere provincies blij door zoals beloofd aan het einde van de uitzending te verschijnen in een latexpakje. Presentator Peter Van de Veire staat als tegenprestatie volgende week in latexbroekje op de cover van P- Magazine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten