dinsdag 20 juli 2010

Filmpje Evy Gruyaert omroepen op 30-7-2004

http://rapidshare.com/files/142251859/evy_gruyeart-30-7-2004-vrt_omroepster-divx.avi


Evy Gruyaert aan het omroepen op VRT één 30-7-2004.


Evy Gruyaert studeerde af als zakelijk vertaalster en tolk. Ze werkte en presenteerde bij Netwerk Televisie, een bedrijf dat zich toespitst op gemeentelijk nieuws voor regionale televisie.
De N.V. NTV werd opgericht in november 1997 als productiehuis, gespecialiseerd in het draaien van een “Lokaal Journaal” op video. In een zestal steden en gemeenten werd op geregelde tijdstippen aan alle bewoners een gratis video afgeleverd met lokaal nieuws, doorspekt met reclameboodschappen. Pittig detail : dit “Lokaal Journaal” werd geankerd door Evy Gruyaert, nu VRT-omroepster en radio Donna-stem. Bij NTV deed Evy Gruyaert haar eerste camera-ervaring op. Ze werd toen ingezet om als ankervrouw Hermine Selleslagh te vervangen.
Op 6 februari 2001 werd Evy gebombardeerd tot megaster bij radio Donna. Ze werd daar zomaar eventjes de winnaar van een talentenwedstrijd. Ze versloeg 9 andere geselecteerde finalisten, namelijk Cathérine Moerkerke (Merelbeke), Gert Vermeiren (Westmalle), Veerle Van Ransbeek (Gent), Dirk Vanderbemden (Boom), Bart Devaere (Mariakerke), Sylvie Willems (Gent), Sigrid Devish (Dudzele), Bart Verbeeck (Bonheiden) en tenslotte Nick Vanmechelen (Diest). Zo stond het in het ergens te lezen:
Evy werd na haar 'stage' in augustus 2001 fulltime redactiemedewerkster en nieuwslezeres bij Donna. Meestal zie je ze nog steeds woensdag voorbijschuimen op het scherm om dan het nieuws te lezen en om dan om kwart voor elf 'hemelse modder' te spelen met de luisteraars.
Deze job blijft ze beoefenen, maar vanaf 1 OKTOBER gaat Evy ook nog omroepen bij TV1. Daardoor zal ze slechts deeltijds kunnen blijven werken bij Donna. Bij TV1 zal ze Marine Prenen vervangen, die nu fulltime 'De Rode Loper' uitrolt en woonkamers inricht bij 'Pas Geverfd'.
"Ik vind de afwisseling van Donna en TV1 de ideale combinatie", zegt Evy, "en ik kijk er naar uit de kijker op een originele, unieke wijze door de TV1-programmering te gidsen. Het is mijn taak als omroepster om over dezelfde soap elke dag iets anders weten te vertellen."

Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert
Evy Gruyaert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten